Introducció a les Lactographies-Ermengol

Lactographies.

Ermengol.

Editorial Ob Stare.

ISBN:978-84-936237-6-0

Les dones poden donar vida i, a més , alimentar-la amb el seu úter, amb els seus pits Aquest fet ens hauria de meravellar, però vivim en un món on el valor es diposita en la producció no pas en la reproducció, i se’n renega, de la seva màgia i saviesa.

Criar és créixer , què hi ha de més bell?Amb tot l’amor i l’entusiasme s’han creat aquests poemes visuals que volen expressar i transmetre la meravella de la criança veritable,no industrialitzada, plastificada, distanciada. Preuant la imaginació, amb sensibilitat, ironia , bellesa, donar pit com el verb inicial remarca: donant-se; pell amb pell, abraçada , calor, contacte, suport , dedicació, paciència.

Poemes visuals que anuncien més que no pas denuncien i pretenen parlar d’una criança possible, sostenible, respectuosa simple i meravellosa. La llet flueix, com flueix el nadó amb la seva mare, la mare amb el seu fill, en simbiosi, en harmonia.

Els mamífers que som i el poc que ens recordem que ho som o els molts interessos que existeixen per tal que ens n’oblidem. Un treball que neix de la voluntat i de l’amor, que busca allò que es desitja i què es creu.

 

M. Àngels Claramunt

lactographia 9
lactographia 16
lactographia 18
lactographia 26